Cursus editing Arnhem

Volg een cursus editing

Wenst u een cursus editing in Arnhem te volgen? Maak dan kennis met Cinemadoc Gelderland. Ons bedrijf is opgericht 1995. U kunt zowel bij ons terecht voor professionele videodiensten als verschillende videocursussen. Tijdens een cursus editing leert u bijvoorbeeld hoe u een video of film kunt digitaliseren en bewerken. Wilt u meer te weten komen over onze cursussen? Lees dan verder of neem contact met ons op via 026-4455593. Wij informeren u graag over onze cursus editing in Arnhem.

Tarieven

Waarom u in Arnhem zou moeten kiezen voor workshop editing

Heeft u een passie voor het maken van films? Maar bent u nog niet in staat om video’s en films zelfstandig te monteren? Dan is een workshop editing misschien wat voor u. Middels deze workshop leert u professioneel ogende films te maken. Het geeft u de mogelijkheid om het leren monteren goed aan te pakken. Zo blijft de kijker van uw video’s van het begin tot het einde geboeid!

Wat leert u tijdens de cursus

Wat leert u tijdens een workshop editing in Arnhem? U maakt kennis met het maken van een draaiboek voor het filmen. Daarnaast leert u tijdens de cursus het digitaal knippen en plakken en het toevoegen van muziek en teksten onder een video of film. Als laatste maakt u kennis met het werken met verschillende effecten en overgangen, zodat de video of film een mooi geheel wordt. Het programma Adobe Premiere Pro is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Aan het eind van de cursus bent u in staat om zelf professionele filmpjes in elkaar te zetten.

Veel individuele aandacht

Tijdens de workshop leert u dus meer over basisprincipes van filmen en monteren. Dit gebeurt onder begeleiding van echte professionals. De cursussen en workshops worden gegeven aan groepen van 3 tot 4 personen. Doordat het kleine groepen zijn, kunt u rekenen op veel individuele aandacht. Hierdoor heeft u de vaardigheden nog sneller onder de knie. Bekijk snel de verschillende data wanneer de workshops worden gegeven en meld u aan via onderstaande contactgegevens.

Schrijf u in voor een workshop in Arnhem

Heeft u behoefte aan meer informatie over de workshop editing in Arnhem? Of wilt u zich direct aanmelden voor een van de cursussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-4455593. Om u aan te melden kunt u ook mailen naar info@cinemadoc.nl. Wij verwachten dat u ontzettend veel zult leren tijdens een cursus editing in Arnhem.