Beeldarchief digitaliseren

Laat ons uw oude bestanden digitaliseren

Wilt u uw beeldarchief laten digitaliseren? Maak een afspraak met Cinemadoc Gelderland. Al sinds 1995 maken wij oude film- en videobestanden digitaal. Uiteraard wordt ook het kwalitatief verbeteren en het monteren van de bestanden hierbij niet vergeten. Draag uw beeldarchief aan ons over, dan maken wij daar een volledig digitaal bestand van. Bel naar telefoonnummer 026-4455593 en laat ons uw beeldarchief digitaliseren.

Tarieven

Op deze blijft uw beeldarchief behouden

Heeft u nog oude, persoonlijke videobeelden liggen? Een volledig bedrijfsarchief? Of misschien een aantrekkelijke visuele collectie? Laat dit niet verloren gaan. Laat het digitaliseren! Op deze manier blijven al die mooie herinneringen en waardevolle beelden behouden. Door uw bestanden digitaal te maken, blijft de kwaliteit optimaal en hoeft u niet elke keer de benodigde afspeel-apparatuur op te bouwen. U kunt uw beeldarchief (desgewenst bij ons) eigenhandig monteren, of u schakelt hiervoor onze ervaren editor in.

Wie monteert de boel na het digitaliseren?

Een goede montage van een beeldarchief is een vereiste als u uw oude beelden optimaal wilt documenteren en herbeleven. Onze editor pakt deze taak graag voor u op. Hij zet uw oude bestanden op een dvd met keuzemenu. Hier komen ze precies op de juiste volgorde op te staan. Heeft u de montage liever in eigen handen? In dat geval kopiëren wij de digitale bestanden op een externe harde schijf. Zo kunt u deze op uw eigen computer monteren zoals u wenst. Wat u ook kunt doen, is onze cursus ‘digitaal monteren’ volgen. Dit biedt zeker voordelen als meer bestanden zou willen digitaliseren.

Digitaliseren biedt in deze gevallen de uitkomst

Het is wat ons betreft uitermate zonde als oude filmbeelden verloren gaan. Kunt u op onderstaande vragen tenminste één keer ‘ja’ beantwoorden? Dan biedt het digitaal maken van bestanden ook voor u de oplossing. Vraag uzelf eens af:

  1. Heeft u nog wat oude film-/videobestanden liggen?
  2. Wenst u die beelden onophoudelijk te kunnen bekijken?
  3. Beschikt u niet over de juiste apparatuur om ze af te spelen?
  4. Wilt u de bestanden daarom graag digitaal in uw bezit hebben?
  5. Vindt u het fijn als deze meteen wat in kwaliteit verbeterd worden?

Neem dan contact op met Cinemadoc Gelderland!

Laat uw beeldarchief door ons digitaliseren

Door uw beeldarchief digitaal te maken, gunt u het een langer en kwalitatiever leven. U bereikt Cinemadoc Gelderland via 026-4455593. Een mail sturen mag naar info@cinemadoc.nl. Laat ons uw beeldarchief digitaliseren en geniet van topkwaliteit!