Videodiensten

Videodiensten van CinemaDoc Gelderland

Film-, video- en duplicatieservice

Uw oude films zetten wij om naar een dvd met een keuzemenu waarbij uw films in de juiste volgorde komen te staan. U kunt ook kiezen voor een digitaal bestand dat wij voor u kopiëren op een externe harde schijf, zodat u thuis op de computer een mooie montage kunt maken. Geen zin om zelf te monteren? Geen probleem, onze editor gaat graag met of voor u aan de slag.

Videomontage

Huur bij Cinemadoc Gelderland een montagesuite met of zonder professionele editor. U kunt zelfstandig of met een editor de samenstelling van uw beelden vormgeven, inclusief titels, logo’s en ondertitels. Waardevolle opnames zoals bruiloften, vakanties en opnames van de kinderen kunnen opnieuw worden afgespeeld en naar wens worden gerangschikt.

Voor kunstateliers, individuele kunstenaars en non-profitinstellingen die betrokken zijn bij cultuur en onderwijs heeft Cinemadoc speciale verhuurtarieven en mogelijkheden voor huur op lange termijn.

Wij leveren de nodige TCP-kopieën van complete films en de daarbij horende trailer voor filmdistributeurs en filmtheaters.

Dronevideo’s

Met onze eigen drones filmen wij voor u beeldmateriaal vanuit de lucht. Wilt u de verkoop van uw huis op een unieke manier onder de aandacht brengen? Of bent u bezig met het samenstellen van lesmateriaal voor scholen of presentaties in musea? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij het materiaal ook voor u monteren. De kosten voor een opnamedag met drone zijn € 750,- excl. BTW en voorrijkosten.

Verhuur opname-apparatuur

Camera, licht en geluid kunt u – met of zonder bediening – bij Cinemadoc Gelderland huren.

Videoproducties en opnamen

Cinemadoc Gelderland levert videocontent voor musea en websites in zowel het binnen- als buitenland en voor regionale omroepen.

Vertaling en ondertiteling

Door de groeiende uitwisseling van beeldmaterialen tussen Europese landen is het vertalen en ondertitelen van het beeldmateriaal niet meer weg te denken. Ook voor deze diensten kunt u bij ons terecht.

VIDEODIENSTEN

Audiodiensten van CinemaDoc Gelderland

Voorkom dat cassettes, die dierbare herinneringen uit uw jeugd dragen, verloren gaan. Stuur ze op naar Cinemadoc Gelderland en wij zetten ze om naar een digitaal formaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U verzamelt uw cassettes.
 • U voegt uw naam, adres, telefoon en e-mailadres toe aan het pakket.
 • U stuurt de cassettes op naar CinemaDoc: Oldenbarneveldtstraat 90, 6827 AN in Arnhem.
 • Wij bevestigen de ontvangst van uw zending.
 • We nemen de cassettes in productie (levertijd is ongeveer 2 weken).
 • We melden u dat het werk klaar is en berekenen het totaalbedrag.
 • U maakt het bedrag naar ons over.
 • We sturen u de digitale bestanden op in mp3-formaat via internetdiensten YouSendit of WeTransfer.

Extra informatie

 • Na 14 dagen worden de digitale bestanden uit onze systemen verwijderd.
 • Opdrachten worden op volgorde van binnenkomst in productie genomen.
 • Voor het retourneren van de originele cassettes worden kosten berekend.

Cassettes digitaliseren?