Cursus editing Arnhem

Volg een cursus editing

Wilt u een cursus editing in Arnhem te volgen? Maak dan kennis met Cinemadoc Gelderland. Ons bedrijf is opgericht 1995. U kunt zowel bij ons terecht voor professionele videodiensten als verschillende videocursussen. Tijdens een cursus editing leert u bijvoorbeeld hoe u een video of film kunt digitaliseren en bewerken. Wilt u meer te weten komen over onze cursussen? Lees dan verder of neem contact met ons op via 06 13694159. Wij informeren u graag over onze cursus editing in Arnhem.

Tarieven

Waarom u in Arnhem zou moeten kiezen voor workshop editing

Heeft u een passie voor het maken van films? Maar bent u nog niet in staat om video’s en films zelfstandig te monteren? Dan is een workshop editing zeker wat voor u. Middels deze workshop leert u professioneel ogende films te maken. Het geeft u de mogelijkheid om het leren monteren goed aan te pakken. Zo blijft de kijker van uw video’s van het begin tot het einde geboeid!

Wat leert u tijdens de cursus

Wat leert u tijdens een workshop editing in Arnhem? U maakt kennis met het maken van een draaiboek voor het filmen. Daarnaast leert u tijdens de cursus het digitaal knippen en plakken en het toevoegen van muziek en teksten onder een video of film. Als laatste maakt u kennis met het werken met verschillende effecten en overgangen, zodat de video of film een mooi geheel wordt. Het programma Adobe Premiere is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Aan het eind van de cursus bent u in staat om zelf korte filmpjes samen te stellen.

Veel individuele aandacht – Corona note –

Tijdens de workshop leert u dus meer over basisprincipes van filmen en monteren. Dit gebeurt onder begeleiding van echte professionals. De cursussen en workshops worden ivm Covid risico individueel gegeven; Waardoor u sneller de nodige vaardigheden leert kennen  .

Data 2022

De cursus video/camera wordt gegeven in januari, maart en juni 2022.
Data maart: nog niet bekent Start lessen om 13:30 uur of 19:15 uur
Data juni: nog niet bekent Start lessen om 19:15 uur

Schrijf u in voor de cursus videomontage in Arnhem

Heeft u behoefte aan meer informatie over de workshop video editing in Arnhem? Of wilt u zich direct aanmelden voor een van de cursussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 13694159. Om u aan te melden kunt u ook mailen naar info@cinemadoc.nl. Wij verwachten dat u ontzettend veel zult leren tijdens een cursus editing in Arnhem.