Cursus filmmontage

Cinemadoc Gelderland voor een professionele cursus filmmontage

Heeft u behoefte aan een cursus filmmontage? Bij Cinemadoc Gelderland bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende videodiensten en het geven van videocursussen. Een training is een ideale manier om kennis te maken met het digitaliseren en monteren van video’s en films. Wilt u meer te weten komen over onze training? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via 026-4455593. Wij informeren u dan graag verder over een cursus filmmontage.

Tarieven

Hoe u zelf uw video’s kunt digitaliseren en filmmontage

Veel oude films en video’s vereisen speciale apparatuur om ze te kunnen afspelen. Het is verstandig om deze beelden te digitaliseren, wanneer u niet in het bezit bent van deze materialen. Maar hoe doet u dat? Wij leren u graag meer over filmmontage middels een leerzame cursus. Tevens leert u over het verbeteren en monteren van films en video’s. U bent straks in staat prachtige, professionele video’s aan uw familie en vrienden te tonen.

De inhoud van onze filmmontage cursus

Tijdens onze cursussen maakt u kennis met het organiseren en monteren van digitale beelden. Door alles professioneel te bewerken, krijgt u een mooi eindresultaat. Het programma Adobe Premier Pro wordt gebruikt om de beelden te monteren. Dit programma zal tijdens de les worden geïnstalleerd en geconfigureerd indien nodig. Tijdens de training worden ook verschillende filmbeelden laten zien, die u een goed voorbeeld geven van de basisprincipes van filmmontage. Ook het maken van een editlijst voor de montage en het monteren van muziek en tekst onder een video behoort tot de programmapunten van onze training. Neem contact met ons op als u meer te weten wilt komen over onze workshops.

Meer informatie over de workshop

Het eindresultaat is een leuk filmpje van ongeveer 3 minuten. Met de hulp van dit filmpje leert u om zelf vloeiende en realistische montages te maken en deze via online platformen te delen. Nieuwsgierig geworden naar onze cursus? Meld u dan direct aan. U kunt de workshop volgen in het Cinemadoc in Arnhem in groepjes van 3 tot 4 personen.

Meld u aan voor een filmmontage cursus

Wilt u meer te weten komen over een training in filmmontage? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 026-4455593. Mailen kan naar info@cinemadoc.nl. Wij willen u graag begeleiden tijdens een cursus filmmontage.