Cursus videomontage Arnhem

Kies voor een cursus videomontage

Zou u graag een cursus videomontage in Arnhem willen volgen? Bij Cinemadoc Gelderland bent u aan het juiste adres. Cinemadoc Gelderland is opgericht in 1995. Naast dat wij verschillende videodiensten aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor videocursussen. Middels een cursus videomontage leert u bijvoorbeeld hoe u een film kunt digitaliseren. Wilt u meer te weten komen over onze cursussen? Lees dan verder of neem contact met ons op via 026-4455593. Wij informeren u graag over onze cursus videomontage in Arnhem.

Leer meer over digitaliseren en videomontage

Heeft u thuis nog oude video’s of films liggen? Maar bent u niet in het bezit van de juiste apparatuur om het materiaal af te spelen? Wij kunnen u dan helpen middels een cursus. Wij leren u met onze videocursussen meer over het digitaliseren van films. Dat geeft u dus de mogelijkheid om oude films en video’s weer in mooie kwaliteit te bekijken. Tevens komt u meer te weten over hoe u de films kunt verbeteren door videomontage. Zo blijft uw publiek tot het einde van de film geboeid!

De inhoud van de cursus

Tijdens een van onze cursussen leert u de technieken die nodig zijn om uw digitale beelden te organiseren en te monteren zodat het leuke digitale films worden. U begint, indien nodig, met het installeren van Adobe Premiere Pro op uw laptop. Vervolgens configureren wij het programma voor u. In de les zullen verschillende filmbeelden worden bekeken, om meer te leren over de basisprincipes van monteren. We leren u dan om bewust te kiezen uit de meegenomen beelden, waarna u begint met het maken van een editlist voor de montage. Ten slotte monteert u beelden in Adobe Premiere Pro en leert u er tekst en muziek onder te monteren.

Het eindresultaat van onze cursussen

Het eindresultaat van de les is een eigen filmpje van ongeveer 3 minuten. U bent na de cursus in staat om zelfstandig realistische en vloeiende montages te maken en deze online te delen. Lijkt het u ook erg interessant om een van de cursussen te volgen? Meld u dan snel aan. De cursussen worden gegeven in groepjes van 3 tot 4 personen in het Cinemadoc in Arnhem.

Schrijf u in vanuit Arnhem

Wilt u ook graag meer te weten komen over videomontage in Arnhem? Meld u dan snel aan voor een van de cursussen. Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4455593 of mail naar info@cinemadoc.nl. Wij willen u graag meer leren met een cursus videomontage in Arnhem.