Digitaal monteren Arnhem

Video’s en films monteren in Arnhem

Wilt u een video of film digitaal laten monteren in Arnhem? Cinemadoc Gelderland wil u graag helpen. Cinemadoc Gelderland is een bedrijf dat is opgericht in 1995 en dat zowel videodiensten als videocursussen aanbiedt. U kunt een editor inhuren om de beelden van uw video of film vorm te geven, of u doet het zelf in een van onze montage suites. Wenst u meer informatie over de videomontage van films en video’s? Lees dan verder of neem direct contact met ons op via 026-4455593. Wij geven u graag meer informatie over digitaal monteren in Arnhem.

TarievenSchrijf u in voor een cursus of monteer uw video’s met een editor

Heeft u thuis nog oude video’s of films liggen? Maar bent u niet in het bezit van de juiste apparatuur om het materiaal af te spelen? Cinemadoc Gelderland kan u helpen. Met onze dienst videomontage kunt u een montage suite bij ons huren. U kunt dan zelf de video’s bewerken of met een professionele editor. Wilt u de videomontage graag zelf leren? Dan kunt u zich ook inschrijven voor een workshop filmen en digitaal monteren of een cursus videomontage. Tijdens deze cursus leert u meer over het digitaliseren van films en het verbeteren van video’s.

Hulp bij videomontage

In de montage suite van Cinemadoc in Arnhem kunt u zowel zelfstandig als met een editor de samenstelling van beelden vormgeven. Hierbij kunt u denken aan titels, logo’s en ondertitels. Op die manier kunt u waardevolle opnames van bruiloften, vakanties of uw kinderen weer opnieuw afspelen en rangschikken. Wilt u zelf uw video’s of films kunnen editen? Dan kunt u ook een cursus of workshop bij ons volgen.

Leer monteren tijdens een workshop of cursus

Tijdens onze cursus of workshop leert u de technieken die nodig zijn om uw beelden digitaal te organiseren en te monteren zodat het leuke digitale films worden. Tijdens de bijeenkomsten leert u meer over de basisprincipes van filmen en monteren in Arnhem. Denk hierbij aan het digitaal knippen & plakken en het toevoegen van muziek en teksten. Tevens werkt u met effecten en overgangen. Kies bijvoorbeeld voor de workshop filmen en digitaal monteren of de cursus videomontage.

Benader ons vanuit Arnhem

Wenst u ook de hulp van onze professionals bij videomontage? Of wilt u zich inschrijven voor een workshop of cursus? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 026-4455593 of mail naar info@cinemadoc.nl. Wij staan graag voor u klaar wanneer u video’s en films digitaal wilt monteren in Arnhem.