Digitaliseren van film

Filmbeelden behouden? Laat ze digitaliseren!

Kies voor het digitaliseren van uw film, als u wilt dat u deze te allen tijde kunt bekijken, in optimale kwaliteit en zonder apparatuur op te hoeven bouwen. Wij zetten uw film graag om op een externe schijf of een USB stick. Dit doen wij al sinds 1995. Ook het monteren van uw beelden en die van passende titels voorzien doen wij graag voor u. Schakel ons via 06 136.94.159 in voor het maken van een afspraak.

Tarieven

Dit doen wij met uw film

Als wij een filmbestand digitaliseren, gaan we als volgt te werk. Eerst zetten wij uw filmbeelden om in digitale bestanden. Daarna geeft onze editor deze beelden vorm, zodat ze in optimale kwaliteit afgespeeld kunnen worden. Daarna monteert hij ze in de juiste volgorde op een dvd. Middels een gebruiksvriendelijk keuzemenu kunt u eenvoudig de beelden afspelen die u wenst te zien. Wilt u uw filmbeelden zelf monteren? Laat ons u dan begeleiden bij de montage. Of schrijf u in voor onze cursus. Zo leert u hoe u zelf een film digitaal kunt monteren.

Als u na het digitaliseren zelf wilt monteren

Als u kiest voor onze cursus ‘digitaal monteren’, komt u er meteen achter dat een goede montage niet onderschat moet worden. Een goede montage zorgt er immers voor dat losse filmbestanden omgetoverd worden tot een complete film. Wilt u uw filmbeelden eigenhandig kunnen monteren? Dan zet onze editor uw gerealiseerde digitale filmbeelden op een externe harde schijf. U zet deze losse bestanden vervolgens eigenhandig in de volgorde die u wenst. Als u onze cursus ‘digitaal monteren’ volgt, kunt u voortaan al uw oude filmbestanden digitaliseren.

Voor wie biedt digitaliseren de uitkomst?

Weet u nog niet zeker of u klaar bent voor het omzetten van uw filmbestanden op dvd? Geef dan antwoord op onderstaande vragen:

  1. Beschikt u over mooie (persoonlijke, oude) filmbestanden?
  2. Wilt u die momenten altijd in goede kwaliteit kunnen bekijken?
  3. Heeft u geen zin hier altijd apparatuur voor op te moeten bouwen?
  4. Wenst u de filmbeelden daarom graag digitaal in uw bezit te hebben?
  5. Vindt u het prettig als deze meteen ietwat in kwaliteit verbeterd worden?

Kunt u tenminste één van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Schakel dan Cinemadoc Gelderland in!

Het adres voor het digitaliseren van uw film

Laat ons uw film op dvd zetten. Hiermee schenken we het een langer en kwalitatiever leven. U bereikt Cinemadoc Gelderland via telefoonnummer 06.136.94.159 of door te mailen naar info@cinemadoc.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van film.