Dubbel 8 digitaliseren

Behoud uw filmbeelden door ze te digitaliseren

Via Cinemadoc Gelderland kunt u uw dubbel 8 filmbeelden digitaliseren. Zo hoeft u, als u de filmbeelden wilt bekijken, geen apparatuur meer op te bouwen. Daarnaast blijft de kwaliteit van uw film gelijk. Hoe vaak u deze ook bekijkt. Wij maken al sinds 1995 filmbestanden digitaal. Wij zetten ook uw dubbel 8 film graag op een gebruiksvriendelijke dvd. Bel naar 026-4455593 en wij zullen uw dubbel 8 film digitaliseren.

Tarieven

Blijven genieten van uw dubbel 8 film

Als wij een film digitaliseren, verhogen wij deze in kwaliteit, editen wij deze zoals u wenst en monteren wij de filmbeelden in de juiste volgorde. Het grote voordeel van het digitaal maken van filmbestanden, is dat de kwaliteit goed blijft. Daarnaast kunt u uw persoonlijke filmbeelden eenvoudig terugkijken. Op de juiste volgorde gemonteerd, vanuit een keuzemenu. Wilt u uw filmbeelden zelf monteren in een bepaalde volgorde? Laat ons u begeleiden bij de montage. Heeft u veel dubbel 8 bestanden? Kies dan voor onze cursus. Dan kunt u uw filmbestanden voortaan zelf digitaal monteren.

Eerst digitaliseren we uw bestanden, dan volgt het monteren

Een goede montage van filmbeelden moet niet onderschat worden. Het kan het verschil maken tussen een lukraak dubbel 8 filmbestand en een complete film. Wilt u de montage van uw filmbeelden zelf kunnen verzorgen? Dan kopieert onze editor de digitale bestanden op een externe harde schijf. Op die manier kunt u er zelf, op uw eigen computer, mee aan de slag. Of volg meteen onze cursus ‘digitaal monteren’. Dan kunt u voortaan zelf al uw oude films digitaliseren.

Wanneer kiezen voor digitaliseren?

Het is eeuwig zonde als oude filmbeelden verloren gaan. Kies daarom voor het digitaal maken van oude films. U bent klaar voor het omzetten van uw filmbeelden op dvd, als u tenminste één van onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden:

  1. Beschikt u over persoonlijke, oude 8mm-filmbestanden?
  2. Wilt u die momenten altijd in goede kwaliteit kunnen bekijken?
  3. Heeft u geen zin hier altijd apparatuur voor op te moeten bouwen?
  4. Wenst u de filmbeelden daarom graag digitaal in uw bezit te hebben?
  5. Vindt u het prettig als deze meteen ietwat in kwaliteit verbeterd worden?

Schakel dan Cinemadoc Gelderland in!

Kies ervoor uw dubbel 8 film te digitaliseren

Door uw dubbel 8 filmbestanden om te zetten op een dvd, gunt u deze een langer en kwalitatiever leven. Schakel daarom Cinemadoc Gelderland in door te bellen naar 026-4455593 of te mailen naar info@cinemadoc.nl. Of volg onze cursus en leer hoe u een dubbel 8 film kunt digitaliseren.