Film naar dvd omzetten

Een film laten digitaliseren

Zou u graag een film naar dvd willen omzetten? Maak dan een afspraak met Cinemadoc Gelderland. Wij zijn sinds 1995 gespecialiseerd in het digitaliseren, editen en monteren van oude video’s. Wij kunnen van elke oude film een dvd maken. Zo kunt u altijd en overal uw persoonlijke beelden terugkijken. U bereikt ons via 026-4455593. Laat ons uw filmbeelden omzetten naar digitale kwaliteit!

Tarieven

Waarom filmbeelden omzetten?

Beschikt u over mooie oude, 8mm-films? Of heeft u persoonlijke filmbeelden op VHS staan? Laat ons van deze documentatie een eenvoudig af te spelen dvd maken, inclusief keuzemenu. Door filmbeelden te digitaliseren, blijven deze behouden. Immers, een 8mm-filmpje of een videoband verslechtert in kwaliteit, hoe vaker hij afgespeeld wordt. Als wij een film digitaliseren, zetten wij de filmbeelden op de juiste volgorde. U kunt ze afspelen vanuit een overzichtelijk keuzemenu. U kunt er echter ook voor kiezen de film zelf te monteren. Wij leren u graag hoe dit moet.

Wij leren u hoe u van een oude film een dvd maakt

Uiteraard kunt u het monteren van uw filmbeelden overlaten aan onze editor. Hij hoort graag wat uw wensen zijn en brengt deze tot werkelijkheid. Maar wilt u zelf leren hoe u dit kunt doen? In dat geval kopiëren wij uw digitale bestanden op een externe harde schijf. Deze kunt u dan op uw eigen computer monteren. Wilt u weten hoe u dit het beste kunt doen? Volg dan onze cursus ‘digitaal monteren’. Dan kunt u ook andere, oude films die u nog heeft liggen digitaal monteren.

Is het tijd voor een dvd?

Weet u nog niet zeker of u toe bent aan een digitaal filmbestand? Beantwoord dan onderstaande vragen. Beantwoord u er tenminste één met ‘ja’? Dan is het tijd uw filmbestanden te laten digitaliseren.

  1. Beschikt u over oude filmbestanden?
  2. Wilt u die momenten altijd kwalitatief kunnen bekijken?
  3. Heeft u geen zin hier altijd apparatuur voor op te moeten bouwen?
  4. Wenst u de filmbeelden daarom graag digitaal in uw bezit te hebben?
  5. Vindt u het prettig als deze meteen wat in kwaliteit verbeterd worden?

Kies dan voor de diensten van Cinemadoc Gelderland!

Laat ons uw film naar dvd omzetten

Wij laten films niet graag verloren gaan. Kies er daarom ook voor uw filmbeelden te laten digitaliseren. Schakel ons in door te bellen naar 026-4455593 of stuur een e-mail naar info@cinemadoc.nl. Geniet te allen tijde van uw filmbeelden door ons uw film naar dvd te laten omzetten.