Smalfilm digitaliseren

Laat ons uw 8mm-films digitaliseren

Zou u graag uw smalfilm willen laten digitaliseren? Dan bent u bij Cinemadoc Gelderland aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het digitaal maken, vormgeven en monteren van oude video’s en films. Overhandig uw smalfilm aan onze editor. Hij zorgt ervoor dat uw herinneringen volledig (op datum) worden gedocumenteerd. Neem direct contact met ons op via 026-4455593 als u wilt dat wij uw smalfilm digitaliseren.

Tarieven

Zo blijft u genieten van uw smalfilm

Bent u in het bezit van mooie, oude beelden op een 8mm-film? Wat zou het zonde zijn als deze straks niet meer bekeken kunnen worden! Dé oplossing is digitaliseren. Zo kunt u dat persoonlijke filmpje blijven bekijken. Op de juiste volgorde gemonteerd en volledig digitaal. Zo blijft de kwaliteit ervan optimaal en hoeft u niets steeds de benodigde apparatuur op te bouwen. Nadat u ons uw smalfilm digitaal laat maken, kunt u ervoor kiezen deze zelf of door ons te laten monteren.

Na het digitaliseren volgt het monteren

Als u uw oude beelden optimaal wilt herbeleven, is een goede montage van de smalfilm essentieel. Dit kunt overlaten aan onze editor. Hij zet uw oude films om naar een dvd met een keuzemenu. Alle bestanden komen dan in de juiste volgorde te staan. Monteert u uw bestanden liever zelf? Laat ons uw digitale bestanden dan kopiëren op een externe harde schijf. Dan kunt u op uw eigen computer een mooie montage maken. Heeft u nog meer (oude) filmbestanden liggen? Overweeg dan onze cursus ‘digitaal monteren’ te volgen. Hier leert u hoe u voortaan zelf uw oude films kunt digitaliseren.

Wanneer kiezen voor digitaliseren?

Wij laten oude filmbeelden liever niet verloren gaan. Het digitaal maken van oude films wordt aangeraden als u op tenminste één van onderstaande vragen ‘ja’ kunt beantwoorden:

  1. Heeft u oude (8mm) films liggen?
  2. Wenst u die mooie momenten van vroeger altijd te kunnen herleven?
  3. Beschikt u niet over de juiste apparatuur om ze af te spelen?
  4. Wilt u de filmbeelden daarom graag digitaal in uw bezit hebben?
  5. Vindt u het fijn als deze meteen wat in kwaliteit verbeterd worden?

Schakel dan Cinemadoc Gelderland in!

Laat ons uw smalfilm digitaliseren

Gun uw smalfilm ook een langer en kwalitatiever leven. Een digitaal leven! Schakel onze diensten in via 026-4455593 of stuur een mail naar info@cinemadoc.nl. Ook als u interesse heeft een cursus smalfilm digitaliseren.