Training filmmontage Arnhem

Meld u aan voor een training filmmontage

Wilt u graag een training filmmontage in Arnhem volgen? Benader dan Cinemadoc Gelderland en schrijf u in voor een cursus. Het bedrijf Cinemadoc Gelderland is opgericht in 1995. Wij bieden u verschillende videodiensten en videocursussen die worden gegeven en geleid door echte professionals. De training filmmontage geeft u meer kennis en vaardigheden in het digitaliseren van film- en videobeelden. Wenst u meer informatie over de trainingen? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op via 026-4455593. Wij geven u graag meer informatie over de training filmmontage in Arnhem.

Tarieven

Leer meer over digitaliseren en filmmontage

Heeft u thuis nog verschillende films en video’s liggen? Maar heeft u niet de beschikking om dit materiaal af te spelen? Schrijf u dan in voor onze training. U leert tijdens de cursus onder andere om films en video’s te digitaliseren. Zo kijkt u straks uw oude films op de computer en kunt u de video’s online delen. Tevens leert u tijdens de cursus meer over het verbeteren van films met behulp van filmmontage. Hiermee zorgt u er straks voor dat uw publiek van het begin tot het einde geboeid blijft.

Wat u kunt verwachten tijdens training

Wat kunt u zoal verwachten tijdens een cursus? Tijdens de workshop leert u verschillende technieken die u kunt gebruiken bij het organiseren en monteren van digitale films. Op deze manier maakt u leuke digitale films. De cursus begint met de installatie en configuratie van Adobe Premiere Pro op uw laptop. Vervolgens worden er verschillende filmbeelden bekeken, zodat u meer leert over de basisprincipes van het monteren. U neemt vooraf beelden mee, die worden gebruikt tijdens de les. U maakt een editlist voor montage en leert om tekst en muziek onder de beelden te monteren.

Meer informatie over filmmontage in Arnhem

Aan het einde van een cursus heeft u zelf een filmpje van ongeveer 3 minuten in elkaar gezet. Daarnaast kunt u zelfstandig realistische en vloeiende montages maken en deze online delen. Wilt u meer informatie over de cursus? Of wenst u zich direct aan te melden? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. De cursussen worden gegeven in groepjes van 3 tot 4 personen in het Cinemadoc in Arnhem.

Schrijf u in vanuit Arnhem

Heeft u behoefte aan meer informatie filmmontage in Arnhem? Meld u dan snel aan voor een workshop. U kunt dit doen door te bellen naar 026-4455593 of te mailen via info@cinemadoc.nl. Onze professionals begeleiden u graag tijdens een training filmmontage in Arnhem.