Training videomontage Arnhem

Kies voor een training videomontage

Wenst u een professionele training videomontage in Arnhem te volgen? Bij Cinemadoc Gelderland bent u aan het juiste adres. Ons bedrijf is opgericht in 1995 en biedt sindsdien verschillende videodiensten en videocursussen aan die worden geleid en gegeven door echte professionals. Door een training videomontage werft u meer kennis en vaardigheden voor het digitaliseren en monteren van film- en videobeelden. Wilt u meer te weten komen over de cursussen? Lees dan verder of neem telefonisch contact op via 026-4455593. Wij informeren u graag over de training videomontage in Arnhem.

Tarieven

Digitalisatie en videomontage

Sommige mensen hebben een passie voor films en hebben nog veel oude films en video’s thuis liggen. Maar misschien kunt u deze films en video’s niet afspelen, doordat u niet de juiste apparatuur in huis heeft. Een training in filmmontage is dan ideaal voor u. Middels deze cursus leert u namelijk om oude films en video’s te digitaliseren. Het geeft u de mogelijkheid om al het oude beeldmateriaal digitaal te bekijken en online te delen. Naast het digitaliseren van video’s, leert u tijdens de cursus ook de films te verbeteren door videomontage. Na een cursus weet u uw publiek van het begin tot het einde geboeid te houden met uw films.

Wat u leert tijdens een training

Wat leert u allemaal tijdens een cursus? U leert over de verschillende technieken die worden gebruikt bij het organiseren en monteren van digitale films. Zo maakt u films leuk en boeiend om naar te kijken. Adobe Premiere Pro is het programma dat wij tijdens de trainingen veel zullen gebruiken. Gedurende de les zullen we ook veel verschillende filmbeelden bekijken. Hiermee komt u meer te weten over de basisprincipes van monteren. Tevens leert u een editlist te maken en kunt u aan het einde van de cursus zelf teksten en muziek onder uw video’s monteren.

Kies voor de workshop videomontage in Arnhem

Het resultaat van de cursus is een filmpje van ongeveer 3 minuten dat u zelf in elkaar heeft gezet. U bent in staat om realistische en vloeiende montages te maken en deze online te delen. Wenst u meer informatie over onze cursus? Of wilt u zich direct aanmelden? Zoek dan contact met ons via onderstaande gegevens. De cursussen worden gegeven in het Cinemadoc in Arnhem in groepjes van 3 tot 4 personen.

Meld u aan vanuit Arnhem

Bent u benieuwd geworden naar onze workshop videomontage in Arnhem? Neem dan contact op voor meer informatie of meld u aan via 026-4455593. Mailen kan ook via info@cinemadoc.nl. Onze professionals staan graag voor u klaar tijdens een training videomontage in Arnhem.