Video bewerken Arnhem

Video’s en films laten bewerken in Arnhem

Wenst u ook een video te laten bewerken in Arnhem? Benader dan de professionals van Cinemadoc Gelderland. Wij zijn al sinds 1995 uw partner wanneer u behoefte heeft aan videodiensten of een van onze videocursussen wilt volgen. Onze editor helpt u om de video of film vorm te geven, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen in een van onze montage suites. Wilt u meer te weten komen over de videomontage van films en video’s? Lees verder of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026-4455593. Wij verstrekken u graag meer informatie over een video bewerken in Arnhem.

Tarieven

Schrijf u in voor een cursus of monteer uw video’s met een editor

Wanneer u een echte video en film liefhebber bent, kan het een teleurstelling zijn wanneer u niet in staat bent om bepaald beeldmateriaal af te spelen. Het digitaliseren en monteren van de beelden kan dan de oplossing bieden. Cinemadoc wil u graag helpen bij het digitaliseren en monteren van uw video’s. Kiest u voor onze videomontage dienst, dan kunt u uw eigen montage suite bij ons huren. In deze montage suite bewerkt u zelf uw video’s of u vraagt om de hulp van een van onze professionele editors. Wilt u zelf leren om een film te monteren? Schrijf u dan in voor een workshop filmen en digitaal monteren of een cursus videomontage. Wij leren u dan meer over het digitaliseren van een film en het monteren van een video.

Hulp bij videomontage

In de montage suite van Cinemadoc in Arnhem wordt u de mogelijkheid geboden om zowel zelfstandig als met een editor de samenstelling van de beelden vorm te geven. Onder andere titels, ondertitels en logo’s kunnen op deze manier worden bewerkt. Wij helpen u graag om waardevolle opnames van bruiloften, vakanties of uw kinderen opnieuw af te spelen en te rangschikken. Wenst u zelf video’s of films te kunnen bewerken? Een leerzame cursus of workshop biedt de oplossing.

Leren een video bewerken tijdens een workshop of cursus

Het doel van onze cursus of workshop is om u verschillende technieken aan te leren, waarmee u beelden digitaal kunt organiseren en monteren, zodat het mooie digitale films worden. Gedurende de bijeenkomsten leert u de basisprincipes van filmen en bewerken in Arnhem. Ook digitaal knippen en plakken, het toevoegen van teksten en muziek en het werken met effecten en overgangen behoort tot de onderwerpen die aan bod komen. Zowel de workshop filmen en digitaal monteren als de cursus videomontage zijn zeer leerzaam.

Neem contact met ons op in Arnhem

Wilt u meer te weten komen over het bewerken van video’s of films? Of wenst u zich direct in te schrijven voor een cursus? Benader ons dan telefonisch via 026-4455593 of mail naar info@cinemadoc.nl. Onze professionals helpen u graag met video bewerken in Arnhem.