Videomontage Cursus

Leer meer over videomontage tijdens een cursus

Wilt u graag meer leren over videomontage tijdens een cursus? Benader dan Cinemadoc Gelderland. Wij zijn namelijk als sinds 1995 hét adres in Arnhem voor het uitvoeren van verschillende videodiensten en het geven van videocursussen. Een workshop is ideaal wanneer u meer te weten wilt komen over het digitaliseren en monteren van video’s en films. Wenst u meer informatie over onze cursussen? Benader ons dan via 026-4455593. Wij geven u dan graag meer informatie over onze videomontage cursus.

Tarieven

Uw eigen films digitaliseren en videomontage

Misschien heeft u thuis nog veel oude films en video’s liggen die u graag eens zou willen bekijken. U heeft alleen niet de juiste apparatuur om het beeldmateriaal af te spelen. Het digitaliseren van de bestanden is dan een goede oplossing. Maar hoe kunt u dat zelf doen? Met onze cursus videomontage willen wij u dit graag leren. Naast het digitaliseren van bestanden, komt u ook meer te weten over het verbeteren en monteren van video’s. Zo kunt u straks films in de beste kwaliteit aan uw familie en vrienden tonen.

Wat u leert tijdens een cursus videomontage

Wat kunt u verwachten tijdens de cursussen? Het doel van de trainingen is dat u leert om digitale beelden te organiseren en te monteren. U krijgt dan een mooi en leuk geheel. Monteren wordt gedaan met het programma Adobe Premiere Pro op uw laptop. We kijken verschillende filmbeelden waarbij uitleg wordt gegeven over de basisprincipes van het monteren. Daarna wordt er een editlist gemaakt voor de montage en leert u ten slotte om muziek en tekst onder een video te monteren.

Het eindresultaat van onze cursussen

Aan het eind van de cursus heeft u een eigen filmpje gemaakt van ongeveer drie minuten. Daarnaast bent u in staat om zelf vloeiende en realistische montages te maken en deze via online platformen te delen. Heeft u interesse gekregen in de cursus? Schrijf u dan direct in. U kunt de workshop volgen in het Cinemadoc in Arnhem in groepjes van 3 tot 4 personen.

Schrijf u in voor cursus videomontage

Wenst u meer informatie over de training videomontage? Neem dan contact met ons op of meld u direct aan door te bellen naar 026-4455593. Mailen kan via info@cinemadoc.nl. Wij kijken er naar uit om u te begeleiden tijdens een videomontage cursus.